top of page
Woman Holding a Mobile Phone

Sørg for at du sjekker ut våre sponsorer.

Trykk på logoen og du blir sendt til nettsiden deres.

MadlaBil Uten Bakgrund.png
MB Racing Uten Bakgrund.png
Kellys.png
aluhak_utenbakgrund.png
NorgeshusForus_skrifthvit.png
Budeng Uten Bakgrund.png
Reke Event Uten Bakgrund.png
TMR Vatne.png
BilogAnleggsdekk_utenfarge.png
TveitMaskinOgService Logo_v2.png
EF Motor.png

Lokal energidrikk produsent fra Sandnes, er med på alt som er kult.

NAF Motorsport Rogaland er en allsidig motorsportklubb for alle grener innen motorsport.

A company focused on the development and supply of new technology adapted to advanced, modern methods for drilling oil and gas wells.

Forus Storbilskole er en erfaren og kvalitetsbevisst kjøreskole som tilbyr førerkortopplæring for tyngre kjøretøy. I tillegg til dette kan vi tilby kurs som truck, kran og andre relevante kurs for deg som jobber i transportbransjen. Dersom du holder til i Stavanger, Sandnes, Egersund eller andre nærliggende områder er vi den rette aktøren du trenger på veien til førerkort i tyngre klasser.

Bryne Autosalg AS Ble stiftet i Mai 2007 av Tom Salte. Deres erfaring er din trygghet. De setter dine behov og ønsker i fokus. Derfor finner du til enhver tid kjente og populære biler på deres lager. Salg av bruktbil og Ligier mopedbil.

Bruktbilfirmaet for alle motorinteresserte, her finner man det råeste av biler og motorsykler! De spesialiserer seg på amerikansk, men her finner man alt man kunne ønske seg og litt til!

Erfarne elektrofagfolk som har jobbet med service og nyinstallasjoner i bolig og industri siden 1986. Alltid på plass til avtalt tid, og er like nøyaktige i arbeidet. Deres nøyaktighet er din trygghet! Finnes i Sirdal, Sandnes og Jæren

Serviceinnstilt lokalt bilverksted, med over 30 år i bransjen. Alltid behjelpelige og aldri redd for en utfordring! Her møter man hyggelige mennesker med lidenskap for at din bil skal fungere som den skal! Ditt bilverksted på Madla!

Norges beste og vestlandets eneste crossenter! Med over 18års erfaring innen motocross kan de hjelpe me alt man trenger innen motocross og enduro.

Alt innen folie og dekor

Produksjon, salg, utleie og montering av høykvalitets stillassystemer i aluminium.

Byggefirma som bygger, fikser og rehabiliterer hus og hytter på Nord-Jæren og Sirdal.

Et av de mindre bruktbilfirmaene på Nord-Jæren (Lye), men de har alltid noe spennende på lager!

Det kuleste og mest innovative paintballsenteret i Rogaland! Norges råeste paintballbane og til sommeren mye nye aktiviteter for alle og enhver!

Lokalt entreprenør firma, alt innen graving.

Vi tilbyr vinterdekk, sommerdekk, dekkhotell, hjulpakker, felger og hjulskift. Ta kontakt! Vi har et stort utvalg dekk og felger fra kjente leverandører. Se mer og ta kontakt! Stort utvalg.

Lokalt service og reparasjons firma basert i Sandnes som server kunder i anlegg og landbruket.

EF Motor ble startet i 2004. Selskapets hovedfokus er import og salg av løftebukker, dekkmaskiner og annet verkstedutstyr. Samt montering, service og årlig kontroll på verkstedutstyr.

Målet til firmaet er å levere kvalitets produkter til konkurransedyktige priser, og bli den foretrukne leverandør ved å gi den beste kundeopplevelsen.

TS Motor startet opp som kjøp og salg av tøffere biler. Utviklet seg nå til å vær forhandler av oljeprodukter fra Liqui Moly, racing fuel fra Goat Fuels og supplerer bilene vår med det.

Farstad Catering.png

I 60 år har Farstad Catering stått for tilbereding og levering av førsteklasses mat.  
Lunsj for bedrifter eller mat til møter, kurs og konferanser, store og små arrangement som dåp, konfirmasjon, bryllup eller minnestund. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt! Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og behov. Bare husk å gi oss beskjed i forkant.

bottom of page